Σχετικά με εμάς

by Silverage

Ονομάζομαι Ράνια Τζεν. Γεννήθηκα στην Αθήνα και ανήκω στη γενιά των babyboomers. Μεγάλωσα σε οικογενειακό περιβάλλον με πολλή αγάπη.

Ανήσυχο πνεύμα με ακόρεστη δίψα για μάθηση, ενδιαφέρον για τον κόσμο, αγάπη  για τον άνθρωπο και εμπιστοσύνη σ’αυτόν, αισιοδοξία κι ελπίδα.

Σπούδασα Eλληνική Φιλολογία στο ΕΚΠΑ και στο Παρίσι , Paris X Nanterre καθώς και Iστορία Tέχνης στο Πανεπιστήμιο της Στοκχόλμης. Έχω πάθος με τις ξένες γλώσσες , ταξίδεψα αρκετά κι έζησα πολλά χρόνια  στο Παρίσι, τη Στοκχόλμη, τις Βρυξέλλες και τη Ρώμη.

Ασχολήθηκα με δημοσιογραφία, εκδόσεις, μεταφράσεις και αρθρογραφία. Πειραματίστηκα με τα εικαστικά και με κέρδισε η γλυπτική και η ζωγραφική σε πορσελάνη στην οποία μυήθηκα στο Παρίσι στο εργαστήριο Le Chambrelain.

Αφιέρωσα πολύ χρόνο στην οικογένειά μου, τον άνδρα μου, τις δυο κόρες μου και τα δυο εγγόνια μου και από εκεί πήρα τις μεγαλύτερες χαρές.

Ο διαδικτυακός τόπος Silverage γεννήθηκε μέσα στον εγκλεισμό μας λόγω της πανδημίας Covid- 19, αλλά είχε κυοφορηθεί μήνες πριν.

 

Τι είναι το Silverage

Είναι διαδικτυακός τόπος όσων νοιώθουν ψυχικά νέοι πέρα από ηλικία και θέλουν να είναι υγιείς στο σώμα, δραστήριοι και να χαίρονται τη ζωή.

Περάσαμε τα 60; Και τι μ’αυτό; Ποτέ δεν είναι αργά να αλλάξουμε κάτι που δεν μας αρέσει στη ζωή μας, να ξεκινήσουμε μια νέα εργασία ή ακόμα και να ξαναερωτευθούμε.

Έχουμε  το πλεονέκτημα ότι διαθέτουμε την πείρα από το παρελθόν, αλλά παράλληλα έχουμε όραμα και για το μέλλον. Διψάμε ακόμα για περιπέτεια, αρπάζουμε κάθε ευκαιρία κι απολαμβάνουμε κάθε ημέρα.

Ακόμα κι αν είμαστε συνταξιούχοι, εκμεταλλευόμαστε τον ελεύθερο χρόνο μας και  βρίσκουμε τρόπους να απασχοληθούμε δημιουργικά και να κοινωνικοποιηθούμε.

Στο Silverage θα βρίσκουμε αισιοδοξία, πληροφόρηση, ανάσα ζωής.

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας Αποδέχομαι Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου και Cookies